Boekt u voor het eerst bij ons?
Dan planten wij speciaal voor u een nieuwe boom op ons terrein!

Boekt u voor het eerst bij ons? Dan planten wij speciaal voor u een nieuwe boom op ons terrein!

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf

een waardevol verblijf

op Residence Les Messugues

Bent u enthousiast geworden over een mogelijk verblijf in onze vakantievilla? En kunt u niet wachten om u op deze plek even heerlijk terug te kunnen trekken uit het dagelijks leven. Dan geven wij u groot gelijk! Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent het boeken van uw verblijf op Residence Les Messugues. Mocht u eerst nog wat vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op via de mail of telefonisch. 

Prijzen

voor uw verblijf

In het hoogseizoen (juli & augustus) wordt de Résidence enkel als geheel verhuurd, met de villa én appartementen. In het laagseizoen (april, mei & september, oktober) is er tevens de mogelijkheid om enkel de villa te boeken, zonder de appartementen. Neem contact met ons op voor meer informatie over actuele prijzen, beschikbaarheid en mogelijkheden.

hoogseizoen

Villa & appartementen

4600 / week

excl linnengoed & schoonmaak

laagseizoen

Villa & appartementen

3200 / week

excl linnengoed & schoonmaak

laagseizoen

Villa

2100 / week

excl linnengoed & schoonmaak

Provençaalse Villa

Meer informatie

Vierpersoons appartement

Meer informatie

Tweepersoons appartement

Meer informatie

Boek hier

uw verblijf op Résidence les Messugues

Wat leuk! U staat op het punt om een aanvraag in te dienen voor een verblijf op onze Résidence. Dit kunt u via onderstaand formulier doen. Vul hier uw gegevens, uw groepssamenstelling en uw wensen in voor uw verblijf en laat een extra bericht achter als u nog aanvullende wensen of vragen heeft. Wanneer wij uw aanvraag ontvangen, checken wij de beschikbaarheid en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om alles door te spreken. We kunnen niet wachten om u te laten genieten van al het moois dat Résidence Les Messugues en haar omgeving te bieden heeft! 

    Welke accommodatie wilt u graag boeken? (let op: in het hoogseizoen worden villa & appartementen niet separaat verhuurd)

    Genieten naar hartelust aan de Côte d'Azur

    van Franse wijnen, witte stranden, pittoreske dorpjes en de populairste badplaatsen

    De omgeving heeft ontzettend veel te bieden. Op nog geen 10 km afstand, bevindt zich het mooie Sainte-Maxime, met haar boulevards, stranden en restaurants. Als u de heuvel afrijdt, komt u eerst aan in Plan de la Tour, een pittoresk Frans dorpje, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, verse baquette, de beste pizzeria en een wijntje onder de platanen. Maar ook als wandelaar, wijnkenner, watersporter, golfliefhebber of fervent stedentripper kunt u uw hart ophalen aan de vele mogelijkheden die de Côte d’Azur u te bieden heeft!